چه کار هایی انجام دهیم تا به ویروس کرونا مبتلا نشویم؟

شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۳۰

چه کار هایی انجام دهیم تا به ویروس کرونا مبتلا نشویم؟ چگونه از خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم؟ برخی مراقبت های لازم جهت پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری کرونا

به گزارش خبرنگارگروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با توجه به اعلام شیوع بیماری موسوم به «کرونا» و با عنایت به توانمندی تشخیص در طب اسلامی ایرانی، برخلاف نگرانی‌های موجود، پیشگیری و حتی درمان بیماری کرونا آسان بوده و با عمل به موارد ذیل به ‌راحتی قابل‌ مهار خواهد بود.

شایان ذکر است علائم بیماری کرونا؛ تب شدید همراه با سرفه شدید و بعضاً اسهال و آب‌ریزش بینی است و افرادی که بیشترین تأثیرپذیری را در این بیماری دارند اغلب؛ سالخوردگان، جانبازان شیمیایی، بیماران cf، افراد دارای یبوست‌های مزمن و بیماران تنفسی می‌باشند.

مراقبت های لازم جهت پیشگیری از کرونا

  1. محیط استراحت‌‌ معتدل و مرطوب باشد.
  2. بدن را معتدل نگه‌داشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم.
  3. برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر؛ آش آلو، آش کدو، خورشت به و . مصرف نماییم.
  4. مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگه‌داشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم.
  5. دود کردن اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.

پیشگیری های لازم برای جلوگیری از بیماری کرونا

خوردن غذاهای چرب و سرخ‌کردنی، مصرف شیرینی‌های قنادی و صنعتی به‌ویژه شیرینی‌های تر و خامه‌ای، مصرف غذاهای سرد مثل؛ دوغ، ماست و پنیر، غذاهای شب‌مانده، فست‌فودها، کنسروها و غذاهای صنعتی آماده، دم‌نوش‌های مُدِر مثل؛ چای سیاه وارداتی، قهوه و نسکافه، پُرخوری می‌تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به این بیماری شود.

مبتلایان از درمان بی‌اشتهایی و اسهال پرهیزکرده و برای جبرانِ رطوبت ازدست‌رفته‌ بدن از مایعاتی مانند؛ آب سیب، شربت عسل و نمک، ترکیب جوشانده دارچین با عسل و دم‌نوش زنجبیل با نبات‌داغ استفاده کنند.

مبتلایان هرروز سیاه دانه با عسل مصرف کرده و از میوه‌جاتی مانند؛ سیب، انار و رب انار شیرین و به استفاده کرده و از سیر و پیاز زیاد بهره ببرند.

بیماران مبتلا غذاهایی مانند؛ آش جو، کباب و شیر و گوشت را در برنامه غذایی خود قرار داده و خوردن را باکمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق سرکه طبیعی خاتمه دهند.
بیماران استنشاق و قرقره با آب‌نمک را فراموش نکنند.

مصرف عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل، سیر، پیاز و دمنوش‌های گل‌گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان در پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مفید است.

مهم‌ترین غذاهای برای پیشگیری از کرونا

گوشی‌ تلفن همراه و دستگیره پله‌های خانه‌ و اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی از مراکز عمده آلودگی هستند، افرادی که سیستم ایمنی و ریه‌های بیمار و ضعیف دارند، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند.
 باید با این بیماری مانند تمام بیماری‌های ویروسی دیگر برخورد کنیم و البته شدت بیماری کروناکمی بیشتر است.

از مهم‌ترین مواد غذایی مؤثر در پیشگیری از کرونا میتوان به عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل و عناب اشاره کرد

این متخصص طب سنتی با اشاره به مصرف دمنوش‌های گل‌گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان به عنوان دمنوش‌های مؤثر در پیشگیری از ابتلا به کرونا، یادآور شد: مصرف سیاه‌دانه همراه با عسل یا استفاده از روغن آن در داخل بینی نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

وی اضافه کرد: در حوزه دارویی نیز استفاده از پرموم عسل بسیار مفید بوده؛ چراکه ضد ویروس، ‌ ضد باکتری و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن است؛ ضمن اینکه می‌توانیم از گیاه سرخارگل به صورت مصرف یک قاشق جوشانده آن در صبح و شب استفاده کنیم.

باید در این چند روز هر نوع سرماخوردگی که احساس کردیم مورد توجه خاص قرار دهیم؛ در نتیجه استراحت کردن در منزل، مصرف سوپ‌ها و عدسی پرآب را توصیه می‌کنیم؛ چراکه باعث دفع ویروس‌ها می‌شود.

چگونه از خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم؟

استفاده از سیر و پیاز پخته در غذاها و استفاده از سبزیجات تازه و نیز توصیه می‌شود.

چگونه از خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم؟

در حال حاضر هیچ واکسنی برای محافظت از شما در برابر ویروس کرونا انسانی موجود نیست. ممکن است با انجام موارد زیر بتوانید خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهید:

  • دستان خود را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با صابون و آب بشویید.
  • از دست زدن به چشم ، بینی یا دهان خودداری کنید.
  • از تماس نزدیک با افرادی که مریض هستند خودداری کنید.
  • هنگام سرفه یا عطسه دهان خود را با یک دستمال بپوشانید ، سپس دستمال را درون سطل زباله بیندازید.
  • اشیاء و سطوحی که اغلب لمس می شود را تمیز و ضد عفونی کنید.
  • اگر بیمار هستید و فکر می کنید ممکن است علت آن مسافرت به منطقه آلوده به ویروس کرونا یا تماس با شخصی باشد که در آنجا بوده است ، باید به یک پزشک اطلاع دهید و به دنبال درمان زودهنگام باشید.

چگونه کرونا نگیریم



دانش آموزان کنجکاو کرونا ,مصرف ,بیماری ,استفاده ,پیشگیری ,عسل ,ویروس کرونا ,ابتلا به ,پیشگیری از ,استفاده از ,با عسل ,برابر ویروس کرونا ,دمنوش‌های گل‌گاوزبان، مرزنجوش، ,گل‌گاوزبان، مرزنجوش، بابونه ,سیب، هویج، شلغم،منبع

کرونا برای کودکان چقدر خطرناک است؟

قلب چیست؟

ایرانشناسی. «جرثقیل های باستان درساخت تخت جمشید»

گرما و ماده چیست

علوم چهارم درس سنگ ها

اهمیت ورزش در سلامتی

بیماری کرونا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرورش مرغ محلی فروشگاه تخفیف به روزترین وبلاگ جامع پزشکی ایران و جهان قیمت طلا و ارز معرفی بهترین برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی فروش تردمیل ارزان قیمت دکتر محمد ثابت فروش برنج ایرانی بدون واسطه مجرمان بی گناه